Elektrokovina Kraljevo

ElkoKv

Elkokv ZPTR je osnovana 1990. Iste godine počinje sa samostalnim radom na području tadašnje SFRJ. Od samog osnivanja je ovlašćeni i sertifikovani distributer i serviser ELKO pumpi Maribor a tada i jedini i prvi na području Srbije. Naša firma je pionir na polju savremeno koncipiranih hidrosistema u Srbiji i iza nas stoje brojne reference u vidu zadovoljnih komitenata. Kvalitet se prevashodno odlikuje kontinuiranom prisustvu na tržištu, a naša firma može da se pohvali sa 25 godina iskustva u automatizaciji hidrosistema. Dugo iskustvo obogaćujemo novim proizvodima i tehnološkim inovacijama. Sa punim pravom možemo reći da je visok kvalitet naša tradicija a da smo otvoreni za sve tehnološke trendove koji doprinose efikasnosti našeg rada.

22% od ukupno proizvedene svetske električne energije se utroši na pumpne
sisteme

U skladu sa tom činjenicom težimo da naši proizvodu budu u skladu sa najnovijim ekološkim i energetski efikasnim standardima a da kvalitet i sigurnost zadržimo na najvišem nivou.

Želimo da zajedno sa našim klijentima izgradimo sigrunu i modernu budućnost, jer samo uz saradnju možemo garantovati ostvarenje vizije i ciljeva savremenih hidrosistema.

25

godina


Postojimo preko 25 godina i pioniri smo na polju hidrositema u Srbiji
5

zemalja


naše proizvode možete naći u svim okolnim zemljama
1000

klijenata


Preko 1000 zadovoljnih klijenata
3500

projekata


Do sada smo učestvovali i završili preko 3500 projekta

Partneri

Interesuju Vas naši proizvodi i usluge?

Tu samo da odgovorimo na sva Vaša pitanja.